• Pret redus
sistem audio mobil Microline

Sistem audio mobil MICROLINE/T.AMP

Referinta:

7.630,00 RON
7.005,00 RON Economiseste 625,00 RON
cu TVA In stoc

 Sistem audio mobil Microline - o configuratie de club completa, dinamica, adaptabila, la un pret fara concurenta

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

   Sistem audio mobil Microline - o configuratie de club completa, dinamica, adaptabila, la un pret fara concurenta !!
Microline este solutia localurilor de dimensiuni medii(100-150mp), atat pentru muzica live cat si pentru muzica play-back sau electronica, complet limitat, cu o dinamica excelenta !!
Specificatii tehnice: 1300w/rms(total), 102db, 40-18000hz
Componente:

  • 2 subwoofere STUDIO-M SUB15 LF (2X400W/rms)
  • boxe STUDIO-M COMPACT-12 (4x250W/rms)
  • 1 amplificator T.AMP TA1050 (2x525W)
  • amplificator T.AMP TA600 (2x300W)
  • procesor audio T.Racks DS2/4, setarea, optimizarea si interconectica pocesorului sunt incluse !!

3 ani garantie.

16 alte produse vandute recent: