• Pret redus
Sistem audio Compact15

Sistem audio COMPACT15-3/TA600/BS2211

Referinta:

3.380,00 RON
3.049,00 RON Economiseste 331,00 RON
cu TVA In stoc

Sistem audio COMPACT15-3/TA600/BS2211

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.
Sistem audio  recomandat pentru formatii live, dj, muzica dance, club, rock, jazz - o configuratie compacta si versatila, cu o dinamica excelenta !!
Acest sistem este recomandat localurilor de dimensiuni medii atat in interior cat si in aer liber, pentru muzica live sau play-back, pentru suprafete de aprox. 60-100 mp.

Detalii tehnice:
  • 2x350W/rms, 8 ohm
  • 45hz-19khz
  • 98db
Contine:

16 alte produse vandute recent: