• Pret redus

Sistem audio complet C15-3/PMP2000

Referinta:

4.080,00 RON
3.780,00 RON Economiseste 300,00 RON
cu TVA In stoc

Sistem audio complet, pentru trupe live, evenimente culturale, sportive, comerciale,DJ, etc.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Sistem audio complet, pentru trupe live, evenimente culturale, sportive, comerciale,DJ, etc. Compact si versatil, sistemul ofera multiple posibilitati de reglare si optimizare a sound-ului live datorita eq-urilor si efectelor integrate pe mixer !!Recomandat pentru spatii medii si mari (intre 150 si 200 mp), in interior sau in aer liber.

Componente:

16 alte produse vandute recent: