• Pret redus

Sistem audio complet C15-3/PMP2000

Referinta:

4.080,00 RON
3.780,00 RON Economiseste 300,00 RON
cu TVA In stoc

Sistem audio complet, pentru trupe live, evenimente culturale, sportive, comerciale,DJ, etc.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sistem audio complet, pentru trupe live, evenimente culturale, sportive, comerciale,DJ, etc. Compact si versatil, sistemul ofera multiple posibilitati de reglare si optimizare a sound-ului live datorita eq-urilor si efectelor integrate pe mixer !!Recomandat pentru spatii medii si mari (intre 150 si 200 mp), in interior sau in aer liber.

Componente:

16 alte produse vandute recent: