Boxa pasiva  de exterior Master Audio NB600TB

Boxa pasiva de exterior Master Audio NB600TB

Referinta:

388,00 RON
cu TVA In stoc

Boxa Master Audio NB600TB pentru instalatii de linie de exterior cu IP 65, pe doua cai,8 Ohms / 70-100 Volt.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Boxa pasiva Master Audio NB600TB pentru instalatii de linie de exterior cu IP 65, pe doua cai,8 Ohms / 70-100 Volt.


Specificatii:


- Difuzor: 165 mm
- Putere maxima: 100W
- Putere RMS: 32W (8 Ohm) / 32-16-8-4W (70V sau 100V)
- Frecventa de raspuns: 50Hz-20KHz
- SPL (1W / m): 90 dB
- Protecie la umiditate: IP65
- Suport pivotant inclus: 180 ° orizontal - 60 ° vertical
- Carcasa: ABS de culoare neagra

16 alte produse vandute recent: