Boxa pasiva Master Audio NB600TW

Boxa pasiva Master Audio NB600TW

Referinta:

355,00 RON
cu TVA In stoc

Boxa pasiva Master Audio NB600TW pentru instalatii de linie de exterior cu IP 65, pe doua cai,8 Ohms / 70-100 Volt.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Boxa pasiva Master Audio NB600TW pentru instalatii de linie de exterior cu IP 65, pe doua cai,8 Ohms / 70-100 Volt.


Specificatii:


Difuzor: 165 mm
Putere maxima: 100W
Putere RMS: 32W (8 Ohm) / 32-16-8-4W (70V sau 100V)
Frecventa de raspuns: 50Hz-20KHz
SPL (1W / m): 90 dB
Protecie la umiditate: IP65
Suport pivotant inclus: 180 ° orizontal - 60 ° vertical
Carcasa: ABS de culoare alba

16 alte produse vandute recent: