Set sateliti Bose FreeSpace 3S Black

Set sateliti Bose FreeSpace 3S Black

Referinta:

1.099,00 RON
cu TVA Termen de livrare: 7 zile

Set sateliti Bose FreeSpace 3S satellites B, sistem boxe satelit pentru sisteme comerciale Bose.

Cantitate
LIVRABIL IN 7 ZILE

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Set sateliti Bose FreeSpace 3S satellites B, sistem boxe satelit pentru sisteme comerciale Bose. Caracteristici:

  • 6 ohm, 12 wat
  • raspuns in frecventa 210 Hz - 16,000 Hz
  • dispersie audio 170 grade conica
  • 95 dB SPL max

Pentru restaurante, hoteluri, cafenele sau magazine.

16 alte produse vandute recent: