Microfon AKG WMS 420

Microfon AKG WMS 420 Vocal D5

Referinta: 1283

1.283,00 RON
cu TVA In stoc

Microfon AKG WMS 420 Vocal D5 - sistem wireless,bazat pe microfonul supercardioid D5

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Microfon AKG WMS 420 Vocal D5 - sistem wireless,bazat pe microfonul supercardioid D5. AKG WMS 420 Vocal D5 este un sistem wireless care cuprinde receptorul SR 420, emitatorul HT420, nuca pentru microfon si doua antene.Frecventa fixa pe 5 canale. Indice frecventa B1( intre 748,100 si 751,900 MHz ). Latime de banda audio: 70 Hz - 20 kHz. Raport semnal/zgomot: 105 dB. Sincronizare manuala. Autonomie baterii: 8 h (R6).                                                                                                                                                                  

1283

16 alte produse vandute recent: