Subwoofer activ Micromax Omni 25A

Referinta:

580,00 RON
cu TVA In stoc

Subwoofer Activ Micromax Omni 25A cu dispersie spatiala si amplificare clasa D.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Subwoofer Activ Micromax Omni 25A cu dispersie spatiala si amplificare clasa D. Subwooferul este capabil sa reproduca frecvente de pana la 35 hz. 

Specificatii:

Putere: 60W RMS
Intrare RCA
Raspuns in frecventa: 35-140hz
Filtru activ Hi-pass 140hz integrat
Sensibilitate 88db
Echipat cu difuzor 5 Inch 

16 alte produse vandute recent: