Subwoofer activ STUDIO-M HDA15S

Referinta:

1.948,00 RON
cu TVA Termen de livrare: 7 zile

Subwoofer activ STUDIO-M HDA15S, echipat cu difuzor de 15", amplificator clasa D

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Subwoofer Activ STUDIO-M HDA15S, echipat cu difuzor de 15", amplificator clasa D, putere (max): 800 W, 400W RMS, Intrare XLR balansata cu iesire XLR Link, banda de frecvente: 45 Hz - 250 Hz. SPL maxim: 133 dB, Crossover ajustabil: 50-250 Hz, alimentare Powercon, suport M20 pentru stativ, minere integrate, constructie plywood 18mm, vopsea structurata

16 alte produse vandute recent: