Modul de bas B2 Bose

Modul de bas B2 Bose

Referinta:

2.690,00 RON
cu TVA In stoc

Modul de bas B2 Pentru Bose L1 Power 250 W.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Modul de bas B2 Pentru Bose L1 Power 250 W.
Subwoofer de inalta performanta care confera un randament sporit pe frecvente joase atunci cand este nevoie de mai multa putere a bas-ului pentru un public mai numeros. Modulul include trei setari pentru mai multa flexibilitate.

Subwoofer B2 portabil pentru un public de  pana la 500 persoane, culoare Black.  Include  cablul, husa transport.

Dimensiuni 594 x 338 x 480 mm, greutate 20,41 kg.

16 alte produse vandute recent: