Subwoofer activ Dynacord PSD 218

Referinta:

14.215,00 RON
cu TVA Termen de livrare: 7 zile

Subwoofer activ Dynacord PSD 218

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Subwoofer activ Dynacord PSD 218 cu amplificare pentru incinte externe si procesor de sunet DSP 3-in-1 pe 24 biti. PSD 218 este ideal pentru crearea sistemelor mobile si instalate pe 3 cai:

       Detalii Tehnice:

  • Putere RMS: 1000W catre subwoofer + 1000W catre top
  • Puterea maxima al amplificatorului intern: 3200 W
  • Componente: 1 x 18” (Electro-Voice DVX3180)
  • Max. SPL/1m: 130 dB
  • Raspuns in frecventa (-10 dB): 34 Hz – X-Over

16 alte produse vandute recent: