Difuzor woofer Visaton W130

Visaton W 130 X - 2x4 ohm difuzor Woofer 5 Toli

Referinta:

210,00 RON
cu TVA In stoc

Visaton W 130 X - 2x4 ohm Difuzor Woofer 5 Toli

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Difuzor woofer 13 cm (5") cu membrana polipropilena. Conceput pt aplicatii diverse datorita bobinei duble 2 x 4 ohm, este capabil sa coboare pana la 38 hz.


Specificatii:

  • putere rms: 60W
  • difuzor   : 5,25"
  • impendanta: 2 x 4 ohm

16 alte produse vandute recent: