• Pret redus
sistem audio Livestyle 1000

Sistem audio LIVESTYLE 1000 / QSC GX3

Referinta:

5.870,00 RON
5.400,00 RON Economiseste 470,00 RON
cu TVA In stoc

SISTEM AUDIO LIVESTYLE 1000 / QSC GX3,ultra-compact,optimizat pentru toate exigentele concertelor live

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.
SISTEM AUDIO LIVESTYLE 1000 / QSC GX3,ultra-compact,optimizat pentru toate exigentele concertelor live, foarte versatil, instalabil in doar 10 minute !! Sistemul este adaptabil oricarei situatii, de la muzica electronica pana la muzica rock sau traditionala, inclusiv in aer liber !
Contine:
  • 2x Subwoofere STUDIO-M SUB15LF (2x400W/1600W(RMS/PEAK)
  • 2x Boxa Studio-M Compact 12 PRO, (2x300W/1200W(RMS/PEAK)
  • amplificator QSC GX3 (2x450W/RMS)
  • 2 cabluri boxe Cordial/Neutrik 10m
  • 2 cabluri link Cordial/Neutrik 3m.

16 alte produse vandute recent: