• Pret redus
sistem audio Livestyle

Sistem audio LIVESTYLE 1500 / QSC GX5

Referinta:

7.289,00 RON
6.710,00 RON Economiseste 579,00 RON
cu TVA In stoc

Sistem Audio Livestyle 1500 / QSC GX5

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Sistem Audio Livestyle 1500 / QSC GX5,  un sistem audio optimizat pentru toate exigentele concertelor live, foarte versatila, instalabil in doar 10 minute !! Sistemul audio  este adaptabil oricarei situatii, de la muzica electronica pana la muzica rock sau traditionala, inclusiv in aer liber !

Contine 2x:

  • Subwoofere STUDIO-M S15LF (2x400W/1600W(RMS/PEAK)
  • 2x Boxa STUDIO-M Compact 15 PRO, 2x400W/1600W(RMS/PEAK)
  • amplificator QSC GX5 (2x700W/RMS)
  • 2 cabluri boxe Cordial/Neutrik 10m, si 2 cabluri link Cordial/Neutrik 2m.

16 alte produse vandute recent: