• Pret redus
sistem audio Livestyle

Sistem audio Livestyle 2000

Referinta:

10.290,00 RON
9.960,00 RON Economiseste 330,00 RON
cu TVA In stoc

 Sistemul audio Livestyle 2000 este un sistem audio de mare putere optimizat pentru toate exigentele concertelor live

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

 Sistemul audio Livestyle 2000 este un sistem audio de mare putere optimizat pentru toate exigentele concertelor live, portabil, instalabil in doar 10 minute !! Sistemul este adaptabil oricarei situatii, de la muzica electronica pana la muzica rock sau traditionala, inclusiv in aer liber ! 2000W RMS la un pret foarte bun !

     Contine:
  • 4 x subwoofere Studio-M SUB 15 LF(400W RMS).
  • 2 x boxa Studio- Compact 12 PRO (300W RMS).
  • 2 x amplificator QSC GX3(2 x 450W RMS).
  • 4 x cabluri boxe Cordial/Neutrik de 10 metri
  • 2 x cabluri linkuri Cordial/Neutrik de 2 metri.

     Garantie 3 ani!!

16 alte produse vandute recent: