• Pret redus
sistem audio ambiental Chillout Line2/C

Sistem audio CHILLOUT LINE 2/C USB

Referinta:

2.799,00 RON
2.599,00 RON Economiseste 200,00 RON
cu TVA In stoc

Sistem audio ambiental CHILLOUT LINE 2/C USB

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.
Sistem audio ambiental format din:
  • 8 boxe tavan STUDIO-M YCS6508T (cu transformator 110V, 20W/RMS, 40W/music, 8 ohm, coaxial 6,5"/0.8", 95db, 60 Hz - 20 kHz)
  • mixer amplificat Master Audio MV1100 CR (3 intrari microfon 3 intrari linie cu RCA, 60W/rms, 70/100V, player USB / SD si tuner FM integrate)
  • 100m cablu boxe.
   Excelent pentru restaurante, lounge bar-uri, conferinte, cofetarii, holuri, hoteluri, etc.
   3 ani garantie.

16 alte produse vandute recent: