Despre noi

Firma noastră

Oferim solutii integrale pentru spectru larg de activitati: sonorizari ambientale si de putere pentru centre comerciale, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, scoli, biserici, arene sportive, sali pentru evenimente culturale si artistice, radioficari interioare si exterioare, etc; scenotehnica, studiouri radio-tv si de inregistrari, lumini profesionale pentru scene si cluburi, etc.

PASIUNE PENTRU MUZICA


B.A.A. este mai mult decat un magazin de instrumente muzicale: este un grup unit de oameni pasionati de muzica, sunete, boxe active, boxe pasive, echipamente de studio si instrumentele muzicale. Suntem incantati de fiecare data cand un alt pasionat de toate acestea vine si cumpara de la noi produse pe care noi le apreciem atat de mult.

TESTATI INSTRUMENTELE MUZICALE

Pentru a incerca si testa in ARAD instrumente muzicale si echipamente audio va invitam la magazinul nostru de instrumente muzicale de pe strada Lucian Blaga ,Nr.2, ARAD, unde aveti la dispozitie o gama larga de produse de tehnica de studio, echipamente pentru muzica electronica, sisteme de sonorizare.

BRAND

Instrumentele noastre muzicale fac parte dintr-o gama de branduri cu renume mondial.