• Nou

Vioara 1/4 Student - Hora

Referinta:

385,00 RON
cu TVA Termen de livrare: 7 zile

Vioara Student, marimea 1/4, model „Stradivarius”

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Vioara Student, marimea 1/4, model „Stradivarius”. Caracteristici:

  • fata din molid, spatele, gitul si eclisa din paltin
  • limba si accesoriile din carpen (culoare neagra)
  • finisaj lucios

Lemnul folosit este, molid de rezonanta si paltin din Muntii Carpati, care este pastrat la uscare naturala mai mult de 5 ani, capatind astfel calitati acustice exceptionale si stabilitate.

Vioara "Student" este destinata elevilor din primele clase ale scolilor de muzica. Modelul „Stradivarius” reprezinta etalonul standard pentru viorile si violele de scoala.
Marimea 3/4 este recomandata copiilor intre 6 si 8 ani.

16 alte produse vandute recent: