• Nou
Vioara 4/4 maestru - Stradivari

Vioara 4/4 maestru - Stradivari

Referinta:

2.850,00 RON
cu TVA In stoc

Vioara 4/4 Stradivari, executata manual de catre maistru lutier Costa Vasile Mihai, inregistrata cu certificat de autenticitate.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Vioara 4/4 Stradivari, executata manual de catre maistru lutier Costa Vasile Mihai, inregistrata cu certificat de autenticitate.Lemnul folosit, molid de rezonanta si paltin cret din Muntii Carpati,care este pastrat la uscare naturala peste 12 ani, capatind astfel calitati acustice exceptionale si stabilitate. Are fata din molid vechi selectionat, spatele, gitul si eclisa din paltin vechi foarte cret, limba si accesoriile din abanos. Finisaj cu lac special pe baza de ulei. Vioara Maestru "Stradivari" este destinata studentilor din anii terminali ai conservatorului si instrumentistilor consacrati.

16 alte produse vandute recent: