• Pret redus

Sistem audio mobil C12 PDM C808A

Referinta:

2.335,00 RON
1.999,00 RON Economiseste 336,00 RON
cu TVA In stoc

 Sistem Audio mobil, un sistem audio comlet âfie pentru o mica trupa live, fie pentru deplasari culturale, sportive, comerciale, etc.

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 Sistem Audio mobil, un sistem audio complet fie pentru o mica trupa live, fie pentru deplasari culturale, sportive, comerciale, etc. Compact si versatil, sistemul ofera multiple posibilitati de reglare si optimizare a sound-ului live datorita eq-urilor si efectelor integrate pe mixer, player USB integrat.

Contine:

Recomandat pentru spatii medii (intre 60 si 120 mp), in interior sau in aer liber.

16 alte produse vandute recent: