• Nou
Sistem sonorizare hi-fi Pioneer SX10AE-2 Boxe

Sistem sonorizare hi-fi Pioneer SX10AE-2 Boxe Micromax HDM

Referinta:

1.770,00 RON
cu TVA In stoc

Set sonorizare hi-fi Pioneer SX10AE-2 Boxe Micromax HDM,

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Set sonorizare hi-fi Pioneer SX10AE-2 Boxe Micromax HDM,

Sistem audio performant cu design stilizat si boxe de culoare alba, ideal atat pt auditii ambientale cat si pt petreceri. Boxele din lemn echipate cu difuzoare Visaton ofera un sunet echilibrat, cu frecvente joase proeminente. Asadar veti obtine o sonorizare completa, fara a fi nevoie de un subwoofer suplimentar.

Receiverul Pioneer cu telecomanda si receiver bluetooth are un design deosebit, display mare LCD si o putere iesire de 2x100W RMS.

Sistemul contine:

16 alte produse vandute recent: