• Pret redus
Sistem sonorizare Biserica A6

Sistem sonorizare Biserica A6

Referinta:

2.806,00 RON
2.560,00 RON Economiseste 246,00 RON
cu TVA In stoc

Sistem Sonorizare Biserica A6

Cantitate

  • POLITICA DE SECURITATE  A  PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari, pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.
  • Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48
de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs. Politica de livrare. Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Fancourier sau Sameday. Curierul va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.
  • Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat. Politica de returnare . Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta reprezentantului serviciului de curierat.

Sistem Sonorizare Biserica A6,

Sistem audio profesional, configurat special pentru sonorizarea bisericilor, incadrat intr-un buget extrem de redus! Acest echipament ofera sonorizarea simultana atat a interiorului cat si a exteriorului unei biserici de dimensiuni medii, 
oferind suficienta putere pentru un auditoriu exterior de pana la 500 persoane.
Aceasta varianta este echipata cu un sistem de 3 microfoane fixe pentru receptionarea altarului, a stranei si a usilor imparatesti; de asemenea exista posibilitatea conectatrii unui microfon aditional.

Sistemul contine:

  • boxe aplicabile pt interior
  • 2 boxe tip coloana pt exterior (rezistente la intemperii)
  • 1 mixer amplificat de linie 100V (60W RMS, cu 4 intari pentru microfon/linie si 2 intrari pentru sursa audio externa CD/DVD, etc)
  • 2 potentometre speciale aplicabile pe perete pt controlul individual al zonelor
  • 100m cablu pt boxe gratuit, inclus in sistem.

8 alte produse vandute recent: